KOKO PERHE

MILLOIN VALOKUVATTAVAKSI?

Niin usein minulle kerrotaan, että lapsista on paljon kuvia mutta koko perheestä yhdessä ei juurikaan. Hyvä, nyt voidaan tehdä tähän positiivinen muutos! Lämpösesti tervetuloa perhekuvaukseen!

Studiolleni mahtuu hienosti isompikin perhe ja mikä sen hauskempaa kuin kuvata italialaiseen tyyliin lähes koko suku! Voisikin olla ihana yllätyslahja isovanhemmille jos kutsuisitte heidätkin mukaan kuvaukseen? 

MITÄ PÄÄLLE KUVAUKSIIN?

Suosin kuvissani luonnonläheisiä vaaleita sävyjä, sillä ne kestävät parhaiten aikaa. Valkoinen, luonnonvaalea, vaaleanharmaa, vaaleansininen, vaalea vanharoosa ja vaaleanpunainen on todettu hyviksi sävyiksi kuvauksiin. 

Perhekuvauksissa olisi upeaa taltioida teidän välinen ihana yhteys ja hauskuuttelu. Olisikin huippua jos saapuisitte vaatteissa, joissa viihtyisitte rennosti yhdessä kotonakin. Hyvä ja rento fiilis välittyy helposti kuviinkin ja luonnollisia kuvia on ihana katsella jälkikäteen.

HIUKSET JA MEIKKI?

Studioni vieressä on ihana kampaamo, jossa vaikkapa koko perhe voi käydä kaunistautumassa juuri ennen kuvausta. Meillä on kampaamon kanssa erityisdiili teitä varten. Kerron siitä mielelläni lisää kun teet varausta. 

Mikäli haluatte kaunistautua itse, kuvissa parhaalta näyttää luonnollinen kevyt meikki ja rennon siistit hiukset. Tulkaa ihanina omina itsenänne!

Odotan innolla, että pääsen ikuistamaan perheenne! Lämpösesti tervetuloa! 

OLLAAN YHTEYKSISSÄ:

SEURAA:

  • Instagram Social Icon

© 2019 Studio Cerell