PIKKUISET

MILLOIN VALOKUVATTAVAKSI?

Tyypillisesti pikkuiset tulevat luokseni kuvauksiin synttäreidensä aikaan. Onhan yksi ikävuosi plakkarissa juhlimisen ja kuvaamisen arvoinen asia! 

Voiko pikkuisista olla kuvia liikaa? Innokkaana kuvajaana sanoisin oitis "ei voi". Siksi iloitsenkin jos haluatte tulla kuvaukseen ikään kuin muuten vain, esimerkiksi ikuistamaan vaikkapa jonkun juuri opitun uuden taidon. 

Erityinen hetki voi myös olla kun pikkuisestanne tulee sisarus ja mikä sen oivallisempaa kasvattaa lapsenne ylpeyttä aiheesta kuin kuvata hänestä ja sisaruksesta upeat kuvat, yhdessä ja erikseen. 

MITÄ TULISI HUOMIOIDA KUVAUKSIIN TULLESSA?

Pikkuinen/pikkuiset kannattaa syöttää hyvin ennen studiolleni saapumista. Kuvaus on hauska hetki uudessa ympäristössä ja jotta mielenkiinto pysyy yllä mahdollisimman hienosti, voimme ajoittaa kuvauksen aamuun tai iltapäivään, jolloin pikkuisenne ovat pirteimmillään. 

MITÄ PÄÄLLE KUVAUKSIIN?

Kuvaustyylini on skandinaavisen minimalistinen ja suosin luonnonläheisiä vaaleita sävyjä. Siten itse kuvattavat erottuvat ihanasti kuvissa ja ovat ansaitsemassaan pääroolissa. Mitä pienempi pikkuinen, sitä ihanampaa on jos lapsen ihoa näkyy reippaasti. Kuvauksiin kannattaakin ottaa mukaan pääsääntöisesti lyhythihaista yläosaa ja studiolla tepastellaan paljain varpahin. 

Jutellaan vaatevaihtoehdoista enemmän kun teet kuvausvarausta. 

MITEN KUVAUS ETENEE?

Luon pikkuisten kuvauksista mielelläni iloisen ja mielenkiintoisen hetken, jossa lapsi saa luontevasti olla ihana oma itsensä. Lapset aistivat jos heiltä odotetaan kovasti jotain. Olenkin huomannut, että luontevimmat kuvat saadaan kun lapsi saa kertoilla minulle juttuja ja tutustua johonkin studioltani löytyvään mielenkiintoiseen leluun tms. Keitän teille vanhemmille teet ja kaffeet valmiiksi niin saatte ottaa rennosti sohvalla loikoillen sen aikaa kun pikkuisenne on kuvattavana. 

Odotan innolla, että pääsen ikuistamaan pikkuisenne! Lämpösesti tervetuloa! 

OLLAAN YHTEYKSISSÄ:

SEURAA:

  • Instagram Social Icon

© 2019 Studio Cerell