NEWBORN

MILLOIN VALOKUVATTAVAKSI?

Suloinen vauvanne kehittyy aivan huisia vauhtia ensimmäisten kuukausien aikana! Ensimmäisen 14 vuorokauden aikana hän totuttelee ympäristöönsä, liikkeet ovat ihastuttavan hapuilevia ja uni maittaa. Juuri ensimmäisen kahden viikon sisällä aarteenne on hyvä ikuistaa newborn-kuviin. 

Kuvausaika kannattaa varata jo raskaana ollessa. Varataan tuolloin alustava kuvausvaraus lasketunajan ympärille ja tarkennetaan päivä sitten kun pienokaisenne on syntynyt. 

Kuvaan mieluiten päivänvalossa, sillä silloin kuviin saadaan paras mahdollinen luonnollinen pehmeys. Paras luonnonkaje on aamupäivällä. Aamupäivisin myös vauvat nukkuvat yleensä sikeästi päiväunia, joten aamupäivä olisi paras aika vauvakuvaukseen.

MILLAINEN KUVAPAKETTI?

Voitte valita Newborn MINI -kuvauksen, joka sisältää yhteensä 10 viimeisteltyä kuvaa vauvastanne ja teistä. Mikäli kuvia esivalitessa iskee valinnanvaikeus, ei hätää! Voitte tuolloin valkata lisäkuvia hintaan 27 €/kpl.

Newborn MAXI on yhteensä 20 viimeistellyn valokuvan paketti pienokaisestanne ja teistä. Tämä on oiva valinta kun haluatte kauniin laajan kuvasarjan erilaisia ilmeitä, yksityiskohtia ja teidän perheen välisiä rakkaudentäyteisiä hetkiä.

1. vuoden MILESTONE -kuvaus on spesialiteettini. Se on visuaalinen oodi sille ihanalle kehitykselle, joka tapahtuu ensimmäisen vuoden aikana. Milestone-kuvausten ideana on ikuistaa vauva juuri kun hän on syntynyt (ensimmäisen 14 vrk:n sisällä) ja täyttäessään yksi vuotta. Tämän lisäksi pieni kuvataan studiollani kahdesti tässä välissä haluamassanne vaiheessa. Kutkuttaisiko teitä ikuistaa vauvanne kun hän on juuri oppinut tanakasti itse istumaan tai noussut ylös tukea vasten? Olisiko ihanaa saada tallennettua hilpeä kukkuu -leikki tai soseiden ensimaistelun mojovat ilmeet? MILESTONE -kuvapaketin valitsemalla saatte kustannustehokkaasti 40 viimeisteltyä digitaalista valokuvaa kustakin ihanasta kehitysvaiheesta erityiseksi muistoksi.

SEASON SPECIAL. Mikäli vauvanne syntyy juuri teille erityisen tärkeänä ajankohtana (esim. kesä, joulu, vappu, pääsiäinen tms.) ja toivoisitte muutaman kuvan henkivän tuota aikaa, ilmoitathan tästä minulle kuvausvarausta tehdessäsi. Mielelläni suunnittelen yksinkertaisen mausteen, jolla tuo aika näkyy kuvassa. Seasonal-kuvasuunnittelu ja toteutus maksaa 60 € sisältäen kuvauksessa käytetyn erityisrekvisiitan. 

MITÄ TULISI HUOMIOIDA KUVAUKSIIN TULLESSA?

Vauva kannattaa syöttää hyvin ennen kuin lähdette kotoa studiolleni. Vauva jaksaa siten hienosti kuvauksessa. Myös todennäköisyys sille, että saadaan unikuvia vauvasta kasvaa kun masu on täysi.

Puettehan vauvan mahdollisimman löysiin vaatteisiin, jotta vauvan iholla ei näkyisi vaatteiden painaumia. 

MITÄ MUKAAN KUVAUKSIIN?

Ikuistan mielelläni vauvan ihanine sormineen, pienine varpaineen... Kietaisenkin vauvan kuvauksen ajaksi kankaaseen siten, että hänestä näkyy mahdollisimman paljon omaa ihoa. En käytä vauvakuvauksissa juurikaan asusteita, jotta kuvat kestäisivät mahdollisimman hyvin aikaa. Pääroolissa on puhtaasti rakas vauvanne. 

Jos teidän vauvallanne on kuitenkin maailman suloisin uni-, pehmo- tai purulelu ja se symboloi teille, miten kovasti pienokaista odotitte, ottakaa toki tällainen esine/esineet mukaan niin napataan kaunis aseteltu otos, missä nämäkin näkyvät mukana.

MITEN KUVAUS ETENEE?

Newborn kuvauksessa keskitytään vauvan ikuistamiseen ja niin usein kotonakin tulee otettua räpsyjä vauvasta. Vähän vanhempana lapsi rakastaa myös katsella kuvia, missä vanhemmat pitelevät häntä, joten mielelläni kuvaisin vanhemmat ja sisaruksetkin yhdessä vauvan kanssa. Tämä voidaan tehdä kuvauksen loppuvaiheessa.

Kun saavutte studiolleni, kahvin ja teen tuoksu ovat teitä vastassa. Pääsette istuskelemaan lokoisasti sohvalle ja minä otan pienokaisenne syliin ja ryhdyn valmistelemaan häntä kuvaukseen. Jos vauva toivoo ruokaa, siinä kohtaa tarvitsisin apuanne, mutta muuten voitte valmistautua pieneen rentoon hetkeen.

Odotan innolla, että pääsen ikuistamaan suloisuutenne! Lämpösesti tervetuloa! 

OLLAAN YHTEYKSISSÄ:

SEURAA:

  • Instagram Social Icon

© 2019 Studio Cerell