YKSITYISYYDEN- SUOJA

25.5.2018 astui voimaan uusi parannettu EU:n tietosuoja-asetus (GDPR). On hienoa, että yritykset joutuvat kertomaan entistä läpinäkyvämmin, mitä tietoja meistä kaikista kerätään. Tässä alla kerrotaan, mitä tietoja Studio Cerell kerää ja miten tietoja käytetään.

MITÄ TIETOJA SINUSTA KERÄTÄÄN?

Valokuvausajat sovitaan tyypillisesti sähköpostitse. Kuvausajan lisäksi kuvauksen hinta vahvistetaan sähköpostitse ja asiakkaalle lähetetään myös lasku sähköpostitse. Studio Cerell käyttää sähköpostiohjelmanaan Gmailia ja viestit on suojattu salasanan taakse. Viestiketjuja säilytetään kohtuullinen aika, vähintään yrityksen yksi tilikausi siihen saakka kunnes yrityksen kirjanpito saadaan valmiiksi lain ja säännösten mukaisesti. 

 

Studio Cerellin sivustolla käytetään cookeja selailukokemuksen parantamiseksi. Kävijätietojen seuraamiseen sivuston kehittämismielessä, käytetään Google Analyticsia. Tiedot on suojattu salasanalla ja niitä tarkastelee vain Studio Cerellin omistaja Elina Cerell.

MIHIN TIETOJASI KÄYTETÄÄN?

Sähköpostitse sovitut asiat säilyvät dokumenttina kuvauksista sovituista asioista. Näitä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Studio Cerell voi olla kuvauksen jälkeen sähköpostitse yhteydessä kysyäkseen asiakkaan tyytyväisyyttä palveluun tai lähettää asiakkaalle kiitoksena edun. Asiakkaana voit kuitenkin pyytää, ettei Studio Cerell olisi sinuun yhteydessä valokuvat saatuasi.

 

KENELTÄ VOIT KYSYÄ LISÄÄ?

Kaikissa tietosuojaasi liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Elina Cereliin: studiocerell@gmail.com. Yksityisyydensuojasi on tärkeä ja Elina vastaakin sinulle ilolla kaikkiin tähän liittyviin kysymyksiisi.

Tietojasi käsittelee:

Elina Cerell / Studio Cerell 
Y-tunnus: 2887635-4

OLLAAN YHTEYKSISSÄ:

SEURAA:

  • Instagram Social Icon

© 2019 Studio Cerell